Vesti

Bacao je evre na sto, govorio da je dobio na kocki!

Ne možemo da poverujemo da je svoju ćerku od 13 godina uopšte prodao, a na sve to nekome ko može deda da joj bude. Nju i njena dva brata, majka je ostavila pre sedam godina.. Devojčica je mnogo slatka, ali napuštena. Nije ni u školu išla – pričaju za beogradski medij šokirane komšije D. J. (44) koji je prodao svoju ćerku (13) poznaniku iz okoline Bajmoka za 3000 evra.

Ova tema je za mene traumatična, osećam se poniženo – Alo.rs

Kako kažu, devojčica se ni sa kim nije družila niti je imala normalno detinjstvo.

– Nisam siguran ni da li su svaki dan imali da jedu i piju. To mu je najstarija ćerka, ali je zanemarivao. Devojčica se ni sa kim nije družila, pomagala je oko kuće i stvarno je vredna i kulturna. Uvek se javi u prolazu, nikada nije bilo problema sa njom. To što je njen otac uradio je za najveću osudu – pričaju komšije za beogradski portal.

Napominju i da je devojčicin otac ima drugu ženu sa kojom ima decu.

– On iz prvog braka ima dva sina i nju. Njega je žena, njihova majka napustila pre 6-7 godina, zašto je to uradila ne znamo. Ali eto, ostavila decu i više nije dolazila. Nikada je posle toga nismo videli, možda su se čuli telefonom. To zaista ne znam. On sada ima i drugu ženu, sa njom sada živi. Imaju jednog ili dva sina – kažu izbezumljene komšije.

Kako kažu D.J. je pre nekoliko dana sedeo u jednom kafiću i čašćavao sve redom.

– Vadio je i bacao evre na sto. Bahato se ponašao, a pričao je da je navodno dobio na kocki. Sedeo je sa jednim od sinova u tom kafiću. On je neki sitan lopov – dodaju sagovornici.

Ističu i da je to što je uradio za najveću osudu, te da posle ovoga nikako ne sme da prođe nekažnjeno.

– On je voleo i da popije, nije baš porodica za primer. Nije vodio računa o svojoj deci. Devojčica mu je bila jedina ćerka i to joj je uradio, šta više da vam kažem – napominju zgroženi susedi.

Podsetimo, policija je u Brusu kod Kruševca uhapsila D.J. (44) zbog sumnje da je prodao ćerku (13) poznaniku (47) iz okoline Bojnika.

Devojčica je pronađena u Bojniku odakle ju je preuzeo Centar za socijalni rad.

Osim oca devojčice, uhapšen je i muškarac koji ju je kupio, pa će obojica odgovarati za krivično delo trgovina ljudima. Obojica su odranije poznati policiji, otac devojčice uglavnom po nasilju, a protiv kupca devojčice je ranije podneta krivična prijava zbog falsifikovanja rezultata glasanja.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, ovde je reč o ugovorenom braku.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Izvor:
Alo.rs