Vesti

Bog sve vidi! Kum nastradale majke osmoro dece o vozaču

Vujadin je u Surčinu u Vinogradskoj ulici pokosio supružnike Svetlanu Kovačević i Nikolu Jokića, a nesrećna žena je ubrzo podlegla povredama i preminula u bolnici. Kako je utvrđeno Vujadin je imao 1.5 promila alkohola u krvi, a uprkos tome Treći osnovni sud u Beogradu mu isprva nije odredio pritvor.

Ogorčena porodica, danima unazad je apelovala da “ubica majke osmoro dece slobodno šeta ulicama”, a nakon žalbe Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, slučaj ove nesreće preuzelo je Više javno tužilaštvo u Beogradu, a Viši sud je danas doneo odluku da Vujadinu odredi pritvor.

Od prodaje ćerke do maloletničke trudnoće! – Alo.rs

– Lakše mi je sad kada čujem da mu je određen pritvor. Treba da dobije najgoru kaznu jer je osmoro dece ostavio bez majke. Nikola (Svetlanin muž koji je povređen u nesreći) ne može da se oporavi. Danas je bio u bolnici, ne mogu da mu stave gips na nogu, ima otvoren prelom. A deca su i dalje u šoku, ne mogu da poveruju da im je porodica u jednom danu uništena. Verujem da će im biti lakše kada im budem rekao da je ubici određen pritvor – kaže nam Aleksandar.

Podsetimo, prošlog petka oko 18 časova na Svetlanu i njenog nevenčanog supruga Nikola Đ. (58), koji su bili pešaci naleteo je Vujadin D. (49) vozač crvenog džipa i naneo im teške telesne povrede.

Svetlana je zadobila višestruke povrede opasne po život – nagnječenje mozga, krvarenje u mozgu, prelom karlice, predlom grudno koša, zbog kojih je uprkos borbi lekara da je spasu preminula.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

Izvor:
Alo.rs