Vesti

Crni vikend na putevima u Zrenjaninu

U ovim saobraćajnim nezgodama 4 lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 220.000 dinara.

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog: neustupanje prvenstva prolaza-2, neprilagođene brzine kretanja vozilom i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola-1, nepropisne radnje vozilom-2.

Ubijena starica imala stravičnu sudbinu, a komšije otkrivaju mogući motiv zločina u Apatinu – Alo.rs

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 28 učesnika u saobraćaju i izdato je 126 prekršajnih naloga.

Istovremeno, iz saobraćaja su isključena 24 vozača, od toga 16 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, 1 vozač zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, i 7 vozača zbog ostalih razloga. Od ukupno 16 vozača koja su upravljala vozilom pod uticajem alkohola, zadržano je 6 vozača u trajanju od 12 časova jer je izmerena količina alkohola u organizmu prelazila granicu od 1,20 mg/ml alkohola u organizmu. Takođe, iz saobraćaja je isključeno 8 vozila, od toga 1 vozilo jer nije bilo upisana u jedinstveni registar vozila, 1 vozilo zbog isteka važnosti registracione nalepnice i 3 vozila zbog tehničke neispravnosti.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

Izvor:
Alo.rs