Vesti

Isidora je izdahnula u noći između četvrtka i petka u užičkoj bolnici

U slučaju komplikacija nastalih kod trudnice Isidore Mićić iz Užica koje su uzrokovale smrt trudnice i ploda, na zahtev direktora Opšte bolnice u Užicu formirana je Komisija za sproveđenje vanredne unutrašnje provera kvaliteta stručnog rada u vezi sa lečenjem pacijentkinje, potvrđuju za Telegraf u Ministarstvu zdravlja.

Foto: privatna arhiva

 

SUĐENJE ZA UBISTVO SLAVKA ĆURUVIJE Marković negirao krivicu; Prpa bila jedini svedok, a evo šta je rekla ko je bio napadač

– Inspekcija Ministarstva zdravlja trenutno postupa po pitanju provere rada zdravstvenih radnika nad zbrinjavanjem i lečenjem Isidore Mićić. Takođe je naložena i klinička obdukcija. Ministarstvo zdravlja Republike Srbije će, poštujući zakonsku proceduru, javnost obavestiti o činjenicama koje će biti utvrđene nakon okončanja inspekcijskog nadzora – navode u Ministarstvu.

Podsetimo, Isidora Mićić (25) iz okoline Užica preminula je u noći između četvrtka i petka u užičkoj bolnici, u šestom mesecu trudnoće. Lekari su naveli da su, između ostalog, trudnici dali preko 40 jedinica krvi u jednom od brojnih pokušaja da je spasu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

Izvor:
Alo.rs