Vesti

Ispovest majke mladića koji je otet u Novom Sadu

Majka i otac otetog mladića ispričali su u policiji da su nešto posle 3 sata jutros primili telefonski poziv te da im je nepoznat glas rekao da su im oteli dete i tražili su od njih 200.000 evra.

Novi Sad275  uvidjaj policije foto Nenad MihajlovicFoto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija

Novi Sad275 uvidjaj policije foto Nenad Mihajlovic

Kako saznajemo, kratko su razmislili i odlučili da odmah pozovu policiju i prijave slučaj.

Blic preporučuje

– Još smo u policiji, dete nam je dobro što je najvažnije i nije povređen ali je u šoku. Još nismo dobili sve detalje. Hvala policiji na brzoj reakciji i što su nam vratili sina živog i zdravog – rekla je kratko majka otetog osamnaestogodišnjaka.

Jedan od otmičaraFoto: Ustupljene fotografije

Jedan od otmičara

Podsetimo, novosadska policija rasvetlila je otmicu osamnaestogodišnjeg mladića i uhapsila četvoricu osumnjičenih za ovo krivično đelo.

Jutros oko 3.30 časova otmicu je prijavio policiji otac otetog mladića iz Sremske Kamenice, kome su otmičari tražili 200.000 evra kako bi mu vratili sina, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Posle intenzivne potrage na području grada, policija je na Klisi u gepeku automobila pronašla nepovređenog mladića i osumnjičene Novosađane M. R. (20), S. B. Đ. (20), G.B. (20) i jednog sedamnaestogodišnjaka

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić čestitao je pripadnicima PU Novi Sad na izvanredno izvedenoj akciji i istakao da je ovo još jedna potvrda da policija danonoćno čuva svoje građane i da neće dozvoliti da bilo ko ugrožava život i budućnost naše dece.

Izvor:
Blic