Vesti

Izazavao paniku, ostavljao krvave tragove po ulici

Tokom žurke uz muziku uživo, gost restorana “Makalo” A.M. (18) u Tekstilnoj ulici u Leskovcu udario je sebe sinoć staklenim bokalom u glavu i završio u bolnici, a među gostima izazvao paniku, potvrđeno je danas Jugmediji iz više izvora.

SANJA KOJA JE UBIJENA U PIROTU PREDOSETILA SMRT Na Fejsbuku objavila citat iz Biblije, prijatelji u šoku!

U PU Leskovac kažu da policija jeste bila na terenu, ali da tu nema krivičnog dela, da nije bilo tuče, već da se dečko samopovredio.

”On je dovezen sa razbijenom arkadom iznad desnog oka i sa krvarenjem iz nje. Ušiven je, sniman je na skeneru, hirurzi su hteli da ga zadrže dan, dva radi praćenja, ali je pacijent odbio i jutros otišao kući”, rekao je direktor bolnice Nebojša Dimitrijević.

Mladi Leskovčnanin, koji je u zanosu sebe udario bokalom pića, odbio je prvu pomoć i ekipe koje je pozvao vlasnik restorana M.V.

”Odmah sam pozvao hitnu pomoć, ali je on odbio da mu pomognu, pa je izašao napolje i krenuo ulicom, ostavljajuću tragove krvi za sobom. Međutim, stotinak metara dalje mu je pozlilo, pa ga je hitna pomoć pokupila i išla za njim, a ja sam kasnije zvao i rekli su mu da nije životno ugrožen”, priča, takođe mladi vlasnik ovog leskovačkog restorana.

On kaže da se incident dogodio 40 minuta posle ponoći, pre samog zatvaranja restorana.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

Izvor:
Alo.rs