Vesti

”Izuzetno pošten i radan čovek, a pre svega požrtvovan roditelj”

O tome kako su se Zoran Nikodijević i njegova supruga upoznali, kakav su brak imali, kao i kakvi su roditelji bili, pričaju i njihove komšije iz sela Rogača, gde se dogodila tragedija sa šestogodišnjim dečakom N. N.

Zoran Nikodijević, kažu komšije, poreklom je iz sela nadomak Pančeva. Ali, kad je upoznao sada već bivšu suprugu, odlučio je da živi sa njenim roditeljima i – nije išlo.

PIROĆANCI U ŠOKU NAKON JEZIVOG UBISTVA SANJE ”Pre dva dana je pretio da će je zaklati, a upucao ju je dok kupovala deci voće”

”U početku je bilo u redu, oni su korektni ljudi. Ali, mojoj supruzi se to nije svidelo, pa smo otišli u Mladenovac u stan kao podstanari. Ni tu nije valjalo i na kraju smo odlučili da živimo u Rogači. Prvo smo iznajmili ovu kuću, a onda sam se dogovorio sa vlasnikom da je kupim i otplaćujem na rate, što i sad radim. Samo da održim brak, stvorim topli dom, da deca imaju svoj krov nad glavom i sigurnost”, kaže za Novosti Zoran.

Ali, očigledno se nije dalo.

”Izuzetno je pošten, radan čovek, a pre svega požrtvovan roditelj. Sve je činio da usreći ženu i decu, ali njoj je uvek nešto falilo. Pre njega je imala brak, onda je naišao Zoran, zaljubili su se, izrodili dvoje dece. Ali i njega je varala i on je to oprostio jednom, drugi, ali ne i treći put… Nikad nije radila ništa, a on je crkavao od posla samo da porodici omogući pristojan život. Na kraju, napustila je Zorana i otišla kod drugog čoveka… Nije ni valjana majka.. Na kraju, možda njihov brak nije funkcionisao, ali kakav je Zoran otac, celo selo će vam reći da se takav retko rađa i samo može poželeti”, rekle su komšije.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

Izvor:
Alo.rs