Vesti

Jedan od njih zatekao jezivu scenu na trotoaru: Evo šta kažu o krvavom kumovskom sukobu!

Naime on je na trotoaru video čoveka izbodenog u trbuh, kako krvav leži na zemlji i odmah pozvao policiju. Prvo se verovalo da je došlo do samopovređivanja muškarca A.D.

– Policija je po dolasku na lice mesta zatekla beživotno telo, nož i tragove krvi koji su brisani pa su iz tog razloga otac i sin zadržani. Istraga će utvrditi na koji način je došlo do povreda – rečeno je medijima.

Automobil sleteo u kanal pun vode, u njemu nije bilo nikoga, a onda se pojavio mladić! – Alo.rs

Kako se nezvanično saznaje, pronađen je nož kojim je izboden A.D. Komšije su za beogradski medij rekle da su G.M. i njegov kum A.D. živeli zajedno u suterenu gde je telo pronađeno. Postoji i mogućnost da je A.D. iako ranjen nekako došao do suterena gde stanuje i tu izdahnuo.

Komšije kažu da ni otac, sin, ali ni kum nikada nisu bili incidentni, navode da se nikada nije čula svađa koja bi sigurno bila zabeležena u ovoj mirnoj ulici. Oni dodaju da su šokirani ovim zločinom i kažu da nisu znali šta se dogodilo kad je stigla policija i Hitna pomoć.

Otac i sin zadržani u pritvoru

Više javno tužilaštvo (VJT) u Nišu je saopštilo da su otac i sin pritvoreni i zadržani.

– Mi smo u saradnji sa Policijskom upravoom izvršili uviđaj i naloženo je zadržavanje M.G. i M.M. iz Niša. Oni se sumnjiče da su 1. marta 2023. godine, u Nišu, u ulici Nikole Кopernika izvršili krivično delo ubistvo A.D. (46) iz Niša. Naložena je obdukcija tela pokojnog, a okrivljene će u zakonskom roku saslušati zamenik Višeg javnog tužioca u Nišu, saopštilo je ovo tužilaštvo.

– Znam te ljude, normalni uvek fini. G.M. poznajem jer živeo preko puta moje kuće. On je ponekada i svraćao ovde u prodavnicu, ali uvek kulturan, nikada pripit.

Nikada nismo imali problema s njim i baš sam iznenađen da se to dogodilo. Sada mi kažu komšije da kum A.D. nije imao gde da živi pa je boravio kod njega, a da je sin povremeno dolazio tu. Zašto je došlo do krvavog sukoba, stvarno ne znam i baš sam iznenađen – kaže jedan od prvih komšija Miodrag Jocić.

Drugi komšija Z. P. kaže da oca zna još kada je na buvljaku prodavao ploče i kasete čime se davno bavio. G.M. je sa kumom bio podstanar u jednoj kući, na kojoj je posle ubistva policijska traka.

U policiji su nam rekli da će uskoro saopštiti detalje ovog krvavog zločina jer je rad na terenu još uvek u toku.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

Izvor:
Alo.rs