Vesti

“Ljubavi moja, sa troje dece ostajemo bez skladnog porodičnog gnezda”

Podsetimo, nesreća se dogodila u nedelju oko 11 sati kada je iz za sada nepoznatog razloga Marija koja je bila za volanom “škode” izgubila kontrolu nad vozilom i zakucala se u bankinu i na licu mesta preminula.

– Naša supruga i majka, naša ljubav, ponos i oslonac tragično je stradala u saobraćajnoj nesreći, ostavila nas u 35. godini. Ljubavi moja, sa naše troje maloletne dece, ostajemo bez skladnog porodičnog gnezda, bez majčinske ljubavi, nežnosti i toplote. Sa neba motri na nas i budi kao i do sada, podrška da izdržimo kroz surove i nemirne tokove života. Bićemo večito tvoji, a ti naša zvezda sa nema – stoji u čitulji koji je potpisao neutešni Marijin suprug sa troje dece.

“Ćerka košta 3.000 evra” – Alo.rs

Marijin otac, majka, brat i mnogobrojna rodbina ostali su nemi nakon stravične vesti da su ostali bez mezimice, pa su joj poslednji put uputili dirljive i potresne reči.

– Slomljeni od bola, nemi od tuge, opraštamo se od naše Marije. Bila si cevt i ponos, plemenita duša, brižna kćerka i sestra, uzorna majka, supruga i snaha. Ako se nesreće ne mogu izbeći, mogu se bar ublažiti. Činićemo to kroz tvoju decu, našu utehu i nadu u ovom teškom porodičnom brodolomu.

Marija B. je inače, snaha direktora Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje prof. dr Milovana Bojića, koji se od nje oprostio u čitulji.

– Nemi od tuge, u šoku i neverici, opraštamo se od naše Marije. Bila si ukras naše porodice, uzorna majka, požrtvovana supruga, predivna snaha. Volećemo je i čuvati kroz odgoj njene maloletne dece, tri mala anđela, pružajući im svu pažnju i ljubav povog sveta – a ovu čitulju potpisao je Milivoje, Dubravko i Milovan Bojić.

Marija B. biće danas sahranjena na lokalnom groblju u Gornjem Ljubišu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Izvor:
Alo.rs