Vesti

MAJKA UBICE U TEŠKOM PSIHIČKOM STANJU: Trese se i živi na lekovima – moli boga da joj prekrati muke!

Izvor Republike iz najbližeg okruženja porodice Uroša Blažića saznaje da je njegova majka Biljana u izuzetno teškom stanju.

Medicinski radnik po zanimanju Biljana Blažić sve je lošije. Prvobitni šok zbog sinovljevog masakra u kojem je život oduzeo sedmorici mladića i jednoj devojci , i ranio 14 lica, od kojih se lekari bore za život najmanje dvoje mladih, kod Biljane je izazvao tešku psihičku krizu.

– Ona se bukvalno trese u toj meri da teško obavlja osnovne stvari. Nakljukana je sedativima da bi lakše podnosila muku koju joj je natovario sin i celu porodicu doveo u egzistencijalni problem. Biljana je svesna da njoj i najbližim članovima njene porodice nema života nigde u Srbiji, jer svi znaju da je rodila monstruma koji je dva sela zavio u crno rafalima iz puške. Izađe povremeno ispred kuće i kratko prokomunicira sa policijom koja je stalno kod njih na kapiji i ne dozvoljava da ih poseti ni najbliži rod. Povremeno crna majka plače i rida nad svojom sudbinom i moli se da umre da joj na taj način bog prekrati muke i beznađe u kojem se guši – kazao je izvor Republike.

Od hapšenja njenog muža Radiše Blažića kojeg je policija uhapsila na njene oči, Biljana je u kući sama sa svekrom o kojem mora da brine, jer su njen stariji sin i snaja odmah po tragediji otišli iz kuće u Donjoj Duboni.

Izvor: Republika.rs