Vesti

”Majka zna da je poginuo, ne zove telefonom, niti dolazi!”

Društvene mreže

 

 

Tragičnu vest da je maleni N. N nastradao, njegov otac Zoran Nikodijević, javio je i majci, koja inače, ne živi više sa njima, prenose Novosti. 

”Majka je u maju prošle godine krišom odvela dečakovu i njegovu tri godine mlađu sestru Nikolinu u Novi Sad, kod čoveka sa kojim sada živi”, tvrdi otac mališana.

Društvene mreže

 

 

TRAGEDIJA U STAROJ MORAVICI RASTUŽILA SRBIJU Dvoje dece pronađeno mrtvo pored peći, a evo kako su se ostali spasili! (FOTO)

”Sve sam radio, kako bih decu vratio nazad i kako ne bi dospela u Dom. Na kraju, u decembru se pojavila moja sada već bivša žena, najpre u Centru za socijalni rad, gde je rekla da više ne može da brine o deci. Onda je i u sudu u Sopotu kazala da više ne želi ni njega, niti ćerku”, kaže on.

Nakon toga, kako kaže nesrećni čovek, oboje dece dodeljena su njemu na staranje:

”To me je obradovalo i sve sam činio da deci bude dobro. Noću radi, a ujutru kad dođem, vodio sam ih u vrtić, kako bih i ja malo odmorio. kad ustanem, čistio sam kuću, spremao ručak, dovijao se na razne načine da deci ništa ne nedostaje. Na kraju, iako baka i deka dece, odnosno majčini roditelji, žive nedaleko, što sam morao da plaćam i ženu da ih čuva kad nisam tu ili imam obaveza.

Izvor:
Alo.rs