Vesti

Mladić ranjen u zadnjicu, a komšije otkrivaju šta je PRETHODILO KRVAVOJ DRAMI

U petak uveče u pucnjavi u Borči povređen je mladić Nikola R. (28), a prema rečima komšija krvavoj drami prethodila celodnevna rasprava između grupe muškaraca.

Pucnjava BorčaFoto: Ringier

Pucnjava Borča

Pucnajva se dogodila oko 19 sati u Ulici Ratnih vojnih invalida, a očevici su ispričali da je svemu prethodila žučna svađa nekoliko mladića.

Blic preporučuje

– Čuli smo neko prštanje, ali nam se učinilo da su petarde i tek smo kasnije shvatili o čemu se radi. Četri mladića pola sata pre nego što je došlo do pucnjave bili su ispred zgrade i svađali su se – kažu komšije za Kurir i dodaju da se ta grupica tokom celog dana muvala oko zgrade, iako niko od njih ne živi tu.

– Pominjali su neke dugove i drogu, a onda su se čuli pucnji. Uplašili smo se i mislili da je neko ubijen – dodale su komšije.

Foto: Ringier

Inače, Nikola R. ima kriminalni dosije.

Prema rečima izvora Kurira, napadač je nakon svađe iz džepa izvadio pištolj i opalio hitac u pravcu oštećenog koji je navodni bio okrenut leđima. Pogođeni je od bola izgubio dah i samo je pao na zemlju.

Traže osumnjičenog

Kako navodi izvor Kurira upoznat sa slučajem, Nikola R. je ostao da leži u lokvi krvi ispred zgrade.

– Kolima Hitne pomoći prevezen je u Urgentni centar gde mu je konstatovana povreda gluteusa, a policija je odmah pokrenula akciju “Vihor” i blokirala celu Borču u potrazi za napadačem – kaže izvor Kurira.

Uviđaj na mestu pucnjave trajao je satima, a policija je pronašla ispaljenu čauru i tragove krvi.

(Kurir)

Izvor:
Blic