Vesti

Napali policajce u Smederevu! – Alo.rs

Pritvor im je određen zbog postojanja posebnih okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, da će boravkom na slobodi uticati na oštećene i svedoke, kao i okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Teška nesreća kod Dobanovaca – Alo.rs

Oni se sumnjiče da su 2. marta u večernjim satima, naneli lake telesne povrede policajcima koji su ispred jednog ugostiteljskog objekta u Mihajlovcu, nakon provere identiteta pokušali da privedu A.L. zbog prethodno raspisanih potraga. U pokušaju da im se otrgne iz ruku i pobegne A. L. je policjacima naneo lake telesne povrede.

Osumnjičena S.Đ. je prišla jednom od policijskih službenika i, odgurnuvši ga rukama u predelu grudi, nanela mu lake telesne povrede. Oni se terete za krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti za koje je zaprećena kazna zatvora od 3 do 10 godina.

Zbog činjenice da je uputila više pretnji policijskim službenicima, osumnjičena S.Đ. se tereti i za krivično delo ometanje ovlašćenog službenog lica.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

Izvor:
Alo.rs