Vesti

Nezapamćeni ritualni zločin u Apatinu

On se sumnjiči da je  je u ponedeljak nožem zaklao staricu Bosiljku M. u njenoj kući,  najverovatnije u okviru nekog sektaškog ritualnog obreda!

U prilog tome govori činjenica da je na nožu kojim je ubijena Bosiljka urezan satanistički simbol pentagram, a iste i slične sektaške znake Petar je istetovirao na više mesta po telu. Takođe, u Petrovom stanu nađeni su i simboli glave jarca, što je takođe obeležje satanista.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, Petar je bio školski drug Bosiljkine unuke, pa je bio upoznat s prilikama u toj porodici. Starica je nakon smrti sina i snaje živela sama sa unukom u Apatinu, dok je Petar živeo na drugom kraju ovog mesta.

Foto: Alo/ilustracija

 

– Osumnjičeni je u ponedeljak pozvonio na vrata nesrećne Bosiljke i ona ga je pustila pošto ga je poznavala. On ju je tad zaklao nožem, najverovatnije u okviru nekog sektaškog rituala, ali je ispremetao stvari po kući. Moguće je da je tako želeo da zavara trag kako bi policija pomislila da je reč o pljački – objašnjava naš izvor i dodaje: Tokom uviđaja u dvorištu ubijene starice pronađen je nož sa ugraviranim pentagramom, a pomoću bioloških tragova na dršci i sečivu identifikovan je ubica.

Naš sagovornik napominje da je osumnjičeni uhapšen u sredu u svojoj kući u Apatinu.

– Prilikom pretresa prostorija pronađena je krvava garderoba, za koju se ispostavilo da ju je nosio u trenutku ubistva. Osim toga, na telu osumnjičenog policajci su uočili nekoliko sektaških tetovaža, nalik na pentagram koji je pronađen na nožu. U kući su nađeni i satanistički crteži i nekakvi sektaški predmeti koji su oduzeti i poslati na veštačenje. Sve to ukazuje na to da je Petar ubio staricu samo da bi izveo neki bolesni sektaški ritual – kazao je naš izvor.

Apatinci kažu da je Petar bio čudan, ali nisu znali da je ogrezao u sektaštvo i satanizam.

– Bio je uvek povučen, miran, ništa nije slutilo da je u stanju da zakolje nemoćnu ženu. Koliko znam, ima dečka u Somboru, ali iako je homoseksualac, niko ga zbog toga nije maltretirao u Apatinu. Zaista su svi u šoku – kazala nam je Petrova poznanica.

Prema rečima naše sagovornice, Petar je iz dobro situirane porodice i zato je malo verovatno da je ubio Bosiljku zbog para.

– Petar je školski drug Bosiljkine unuke i verovatno je znao kada je starica sama u kući. Čula sam i da se dovezao do njene kuće svojim autom kad ju je ubio – priča ova Apatinka.

Foto: Alo/ilustracija

 

Bosiljka je sahranjena na groblju u Apatinu. Dok su je najbliži ispraćali na večni počinak, Petar je bio na saslušanju u tužilaštvu u Somboru, koje je zatražilo od suda da mu se odredi pritvor do 30 dana. On će najverovatnije uskoro biti upućen na psihijatrijsko veštačenje. 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

Izvor:
Alo.rs