Vesti

Oglasio se Zoran u čijem zamrzivaču je pronađena mrtva beba nakon što je njegova bivša puštena na slobodu

Neutešni Zoran i dalje ne može da dođe sebi, te ne prihvata činjenicu da je njegova žena puštena na slobodu nakon ovog zločina.

Nastavak istrage protiv poznatog hirurga sa VMA – Alo.rs

– Kako je puštena? Prvi put to čujem od vas, mislio sam da će biti u zatvoru. Nisam se čuo sa njom, niti video. Nije ni decu zvala, ne mogu da verujem da je izašla – priča neutešni otac.

Kako kaže, jezivu scenu koju je tada video pamtiće do kraja života.

– Ostaće mi trauma za ceo život.. Mislio sam da je vekna hleba, dete obavijeno u tim kesama izgledalo je kao pogača. Beba je bila zamotana u peškiru i ostavljena u zamrzivaču.. Ne želim više da se prisećam toga, ali te slike ne mogu da izbacim iz glave – priča naš sagovornik.

Kako kaže, njihova deca ne znaju šta se toga dana dogodilo, niti im je Zoran do sada ispričao šta je njihova majka uradila.

– Nisam im rekao, ne mogu da traumiram decu. Još su mali da bih im rekao.. Možda i neću nikada – kaže neutešni Zoran.

Eskobar izrešetan zbog Vukotićevog naslednika! – Alo.rs

Podsetimo, Lidiji M. (45), za koju su objavljene informacije da je tokom leta 2016. godine u kući u Zemunu lišila života svoje novorođeno dete, biće ukinut pritvor.

Kako se saznaje, veštačenjem je utvrđeno da je beba ženskog pola rođena mrtva i da se očekuje obustava istrage i ukidanje pritvora.

Lidija je uhapšena januara ove godine, nakon što je bivši njen suprug u zamrzivaču u kući pronašao umotano telo novorođenčeta. Kako je saopštilo tužilaštvo, sumnja se da se Lidija porodila leta 2016. godine, a zatim telo bebe umotala u peškir, a potom stavila u više pvc kesa, i zatim u zamrzivač u kući bivšeg supruga.

Kako je ispričao bivši suprug, on se ponovo doselio u kuću sa svoje četvoro dece i ostatke nesrećne bebe je pronašao sasvim slučajno, kada je krenuo da čisti zamrzivač.

– Došao mi je majstor, rekao da izvadim sve iz zamrzivača kako bi mogao da ga popravi. Nisam mogao da dođem sebi. Vadio sam stvari iz zamrzivača i ugledao nešto obavijeno sa šest kesa. Mislio sam da je vekna hleba, izgledalo je kao pogača. Kada sam krenuo da otvaram kese, u peškiru zamotanu video sam zaleđenu bebu. Tada sam video taj prizor i skamenio sam se – ispričao je on za medije tada.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Izvor:
Alo.rs