Vesti

”On je oženjen, verovatno je dete kupio za sina”

 

ko kažu, kupljena devojčica nije jedina u selu koja je prodata.

”Nije to prva devojčica koju su roditelji udali tako mladu. To se ovde stalno dešava, u našem selu curice rađaju u svojoj 13 godini. Ali eto, od ove porodice to stvarno nismo očekivali”, dodaju meštani za beogradski portal.

POLICAJAC SPECIJALIZOVAN ZA POMOĆ TRUDNICAMA Milanu se sestričina porađala, policija ih kolima ispratila do ”Narodnog fronta”

Kako kažu, sa porodicom B.S. do sada nikada nisu imali problema.

”Čovek ima četiri ćerke, uopšte nam nije jasno kako je mogao tako da uzme to dete. Njen otac treba da odgovara, prodao je ćerku za pare”, naglašavaju šokirane komšije.

Oni ističu i da se po selu priča da je to bio ugovoren brak.

”Ne znamo da li je devojčica to želela, to samo oni znaju. Ali priča se po selu da su se očevi upoznali preko Fejsbuka i tako ugovorili brak njhove dece. Mnogo su mladi, ali ovo nije prvi slučaj kod nas u selu. Mnogo devojčica su udali tako mlade”, navode susedi.

Foto: Shutterstock

 

Dodaju i da je žena uhapšenog kupca B.S. jako vredna i da stalno radi.

”Ona je jako vredna, brine o svojoj deci. Ima svoje jagode i bavi se poljoprivrednom”, pričaju sagovornici medija.

Podsetimo, policija je u Brusu kod Kruševca uhapsila D.J. (44) zbog sumnje da je prodao ćerku (13) poznaniku B.S. (47) iz okoline Bojnika i obojica će odgovarati za krivično delo trgovina ljudima.

Osumnjičena dvojica muškaraca su odranije poznati policiji, otac devojčice uglavnom po nasilju, a protiv kupca devojčice je ranije podneta krivična prijava zbog falsifikovanja rezultata glasanja.

Po nalogu tužioca, policija je protiv njih podnela krivičnu prijavu za trgovinu ljudima, za šta im preti od pet do 12 godina zatvora.

Devojčica je pronađena u Bojniku odakle ju je preuzeo Centar za socijalni rad.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

Izvor:
Alo.rs