Vesti

Opraštam svima, ti si nas tako učila

Ona je između ostalog, navela da svima prašta, ne osuđuje i ne mrzi, jer je upravo tako majka naučila.

“Majkice oprosti mi na sledećim rečima, praštam svima jer si nas ti tako učila, učila da ne osuđujemo druge! Ne osuđujem, ne mrzim. Ali o nekim stvarima treba pričati!

Meni ništa neće vratiti majku! Ali ne verujem da svojim očima čitam ovakve priče i da dobijamo pozive ljudi iz Opštine Pirot i ponudu grada Pirota da plati troškove sahrane, da čitam gradonačelnikove reči kako ohrabruje narod da sve prijave nadležnim institucijama i kako nismo sami pored njih!

Foto: Alo ilustracija M.J.

 

Da li je moguće da čitam ovako nešto? Nakon toliko prijava kako je on uznemiravao i pratio jednu nedužnu ženu, kako je uznemiravao celu njenu porodicu, muža i decu, kako smo mi dobijali neprimerne poruke i pozive! Nakon takvih prijava! Grad Pirot poručuje svom narodu da nije sam! Osećam da nemam ni jednu jedinu reč u sebi, dok istovremeno osećam da bih još mnogo toga, danima mogla da pričam. Imam hiljadu pitanja, međutim ni jedan odgovor niti bi imao smisla, niti bi nam je vratio!

Opraštam svima, neće mi značiti ni da monstrum ubica ili nadležne službe priznaju svoje krivice i propuste! Samo imajte obraza i nemojte širiti informacije koje nisu tačne”, objavila je Sanjina ćerka na jednoj društvenoj mreži.

Zločin se, podsetimo, dogodio u nedelju oko devet sati kada je nesreća žena zverski ubijena dok je kupovala voće na Trgu Oslobodioca Pirota. Osumnjičeni, koji je imao zabranu prilaska Sanji, prekršio je ovu meru i ispalio joj metak u glavu. Nakon zločina je otišao u policiju i priznao šta je uradio.

Ona je juče sahranjena na lokalnom groblju.

 

 

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

 

Izvor:
Alo.rs