Vesti

Osumnjičeni Denis vozio brže od sto na sat, vozač u drugom autu stradao

 

Denis S. (23), koji je 12.februara ove godine, učestvovao u jezivoj nesreći na Zrenjaninskom putu vozio je više od 100 kilometara na sat, saznaje Telegraf.rs. Osumnjičeni se nalazi u pritvoru zbog nepružanja pomoći povređenim licima u nesreći nakon što je uhapšen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Tom prilikom nastradao je Dž. K.

SAOBRAĆAJNA NESREĆA U ČAČKU Poznato zdravstveno stanje povređene dece u današnjem sudaru

Dan nakon nesreće na društvenim mrežama pojavio se snimak trenutka silovitog sudara na Zrenjaninskom putu.  Na snimku se vidi kako automobil, koji se kreće velikom brzinom, udara u drugi.

”Tačno je da se moj klijent kretao nedozvoljenom brzinom, ali smartam da nema krivičnog dela već se radi o prekršaju. O kojoj brzini je tačno reč ne mogu da vam kažem jer nisam primio rezultat veštačenje. Denis se nalazi u pritvoru jer svedoci nisu saslušani, a oni ne mogu dok se ne završe sva vestačenja. Tome se protivim jer veštačenje nema veze sa ovim krivičnim delom zbog kog Denis leži u pritvoru”, kaže Bojan Ječmenica, advokat osumnjičenog.

Kako Telegraf.rs saznaje, on je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu rekao da su ga ljudi izvlačili iz automobila, da je on onesvešćen išao po putu i da se u jednom trenutku setio prijatelja i zatražio da dođe po njega. Osumnjičeni je objasnio sudiji da je “bio u potpunom šoku i da se mnogih detalja i ne seća”.

”Denis je rekao da ga je drug odvezao na privatnu kliniku gde su ga pregledali, ali tamo nisu imali rendgen pa je upućen u Urgentni centar. Nije mogao da pomogne devojkama jer je i sam bio povređen. Pritvor mu je određen zbog uticaja na svedoke i opasnosti da će u kratkom periodu ponoviti delo”, ističe Bojan Ječmenica, advokat osumnjičenog.

Izvor:
Alo.rs