Vesti

”Otac zaboravio da zaključa vrata; majka ih je napustila, a mlađa sestra je bolesna”

”Njegov otac je samo radio, majka ih je ostavila, otac je zaspao i mali je izašao”, priča za beogradski informativni portal jedna od bliskih komšinica porodice koju je zatekla tragedija.

”Oni su tu kupili kuću, Zoran je samo radio kao mučenik da isplati tu kuću od nekih ljudi koji su sad u Nemačkoj. Radio je noću kao pekar, našao je jednu ženu koja je čuvala decu dok on nije tu. Majka ih je ostavila i otišla kod drugog, nije htela decu”, nastavlja komšinica.

AMRU SU SLOMILE JEZIVE VESTI O NASTRADALOJ DEČICI Majka poginulih mališana u požaru u Novom Pazaru prebačena na kliniku ”Dr Laza Lazarević”

Kako priča potresena žena, nesrećni čovek ima još jedno dete, devojčicu, koja je bolesna. On je vodio računa o deci, a momenat nepažnje ga je koštao kobno.

Društvene mreže

 

”Već je imao dovoljno muka u životu, jadan čovek ”, istakla je žiteljka ulice u kojoj se dogodila tragedija i dodaje da je otac pre posla želeo da odmori, zaspao je i zaboravio da zaključa vrata.

”Mali je sam izašao, upao u septičku jamu i to je to.. Tragedija! Bila je i policija, odmah je i majka dečaka došla kada se to desilo, ali ona nije uzela devojčicu, odveo ju je Centar za socijalni rad malopre, užas”, ispričala nam je komšinica.

Kako kaže sagovornica beogradskog medija, ona je često viđala stradalog dečaka za kojeg kaže da je uvek bio razigran.

”Stalno je skakao po dvorištu, trčao i igrao se”, kroz plač je izgovorila.

Podsetimo, otac dečaka Zoran N. je uspeo da izvadi dete iz jame do vrha napunjene vodom, ali mališanu nije bilo spasa.

Izvor:
Alo.rs