Vesti

Ovo su roditelji mališana tragično stradalih u požaru u Novom Pazaru – rođaci mole za pomoć

Četvoro male dece je stradalo juče ujutru u strašnom požaru u Novom Pazaru, dok su njihovi roditelji prevezeni u bolnicu. Kako pričaju komšije, porodica koja je doživela ovu nezapamćenu tragediju doselila se u stan pre godinu dana, ali nije se previše družila sa komšijama.

Društvene mreže

 

OVO JE MLADI POLICAJAC JUNAČKOG SRCA IZ NOVOG PAZARA Nije mislio na svoj život kad je uleteo u požar da spasi četvoro dece (FOTO)

Na društvenim mrežama rođaci A. A. mole sve građane da pomognu ocu koji je u trenu izgubio celu porodicu. Lekari se bore za njegov život.”

– Moja četiri sestrića su nastradala u požaru koji se dogodio u Novom Pazaru, a moja snajka i brat su u teškom stanju nakon požara. Molim vas da nam pomognete i pomolite se za zdravlje mog brata i njegove žene – napisala je jedna od rođaka povređenog čoveka A. A., koji je izgubio decu, a koji kako su rekli doktori ima preko 50 odsto opekotina na telu.

”Intubiran je i posle stabilizacije hitno je transportovan za Beograd. Majka dece imala je lakše opekotine na čelu i rukama, i ona je ostala na posmatranju na Odeljenju hirurgije u novopazarskoj bolnici”, rekao je dr Šefćet Hajrović.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

Izvor:
Alo.rs