Vesti

Policija na tragu ubicama Ranka Radoševića

Policija traga za dva napadača koja su se automobilom “golf” 4 karavan odvezli do Petlovog brda , gde su vozilo zapalili i pobegli peške. Sigurnosne kamere snimile su dvojicu muškaraca sa kapuljačama i maskama preko lica za koje se sumnja da su izvršili likvidaciju.

Inače, Radoševoć je u kafiću na pumpi bilo redovan gost i svaki dan je otprilike u isto vreme dolazio na kafu.

– Stalan sam gost ovde, ušao sam i seo za sto, i video prijatelja koji je bio okrenut ka vratima kafića da se bacio na pod. Onda sam ja zalegao iza fotelje, nisam znao koga napadaju, da se zaštitim od metaka. Posle sam samo video siluete kako odlaze – rekao je jedan od očevidaca i potvrdio da je u kafiću bilo dosta ljudi i da se jednoj devojci slošilo posle ubistva, a jedan od očevidaca je i povraćao.

 

 

Oni su kasnije opisali napadače, rekavši da su u pitanju dva mlađa muškarca.

– Jedan je bio u trenerci, donji deo crn, a gornji crno-beli sa crnom kapuljačom. Taj napadač deluje mlađe i okretno, kao da je oniži, ali vitak. Drugi u farmerkama i zimskim cipelama, sa debelom zimskom jaknom koja na kapuljači ima krzno, viši je i krupniji – rekli su, pa dodali:

 

 

– Pre pucnjave jedan od napadača je ušao u restoran. Ubijeni kao da je predosetio šta ga čeka i pokušao da pobegne ali nije uspeo. Napadač sa zelenom maskom preko lica i kapuljačom odmah je zapucao.

Ubice su nakon zločina pobegle istrčala i ispred ulaska u kafić se saginje i sa zemlje uzima nešto, za šta na snimku nije moguće razaznati šta je. Tokom bekstva krupniji je skinuo masku ali duno je vetar koji mu je smakao kapuljaću te ga je kamera snimila.

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

Izvor:
Alo.rs