Vesti

”Pre dva dana je pretio da će je zaklati, a upucao ju je dok kupovala deci voće”

Ubica se nakon zločina sam predao policiji, a ceo Pirot i danas je bio u šoku posle tog bezumnog čina. Radnica piljare koja je bila na radnom mestu u vreme ubistva, danas nije došla na posao jer još uvek ne može da dođe sebi zbog šoka koji je doživela.

MALTRETIRAO MALOLETNU ĆERKU, PA PIJAN SUPRUGU IZBO NASMRT Tužilaštvo traži kaznu doživotnog zatvora za Dejana iz Vranja  

Facebook printscreen

 

Koleginica je bila unutra a Sanja je birala voće ispred piljare. Čulo se nešto, nalik pucnju, koleginica nije znala šta se desilo pa je istrčala. Videla je Sanju kako leži pa je isprva pomislila da se onesvestila jer joj je pao šećer. Međutim, kada je došla Hitna pomoć videlo se da je ubijena. Sanju znam od ranije, kupovala je tu kod nas, bila je jedna divna, kuturna i fina žena”, kaže jedna od radnica u piljari ispred koje se desilo ubistvo.

Društvene mreže

 

Poznanici ubijene svedoče da je ona više puta prijavljivala nasilje

”Sanja je bila jedno divno stvorenje, nemam reči da opišem njenu dobrotu. Najgore je što je taj koji je ubio bio takav da nije zasluživao uopšte da bude na slobodi. Pričalo se da je ona vise puta prijavljivala da joj je pretio, i njoj i njenoj deci. Priča se da je pre dva dana došao kolima ispred njene radnje I da joj je prstom zapretio, pokazujući ispod grkljana. Sanja je prijavljivala pretnje I nije znala šta vise da uradi. Ona se plašila šta bi Miroslav mogao da uradi, kako da ne strahujete ako preti i vama, i deci, ali se nije nadala da će to i da uradi. Nažalost, nije imao ko da je zaštiti”, pričaju u trgovačkom kvartu u kojem je Sanja imala prodavnicu cipela dugi niz godina.

Građani Pirota u šoku su posle ubistva kakvo se do sada nije desilo u tom gradu, a pogotovo jer je žena koja je bila meta proganjanja, vise puta prijavljivala nasilnika.

”Mi smo nezaštićene, možemo samo da prijavljujemo nasilje ali na kraju nema ko da nas zaštiti. Eto, žena je kupovala voće, priđe ludak s leđa i ubije je na sred ulice. Takve bih streljala odmah, bez da im se sudi”, kaže za beogradski novinski portal jedna prolaznica u centru Pirota.

Izvor:
Alo.rs