Vesti

Prvu ćerku (14) udao, a sumnja se da je drugu od (12),, prodao po ugovoru ,,.

U prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu saslušani su osumnjičeni za trgovinu ljudima, Duško J. (44) iz Brusa, koji je svoju maloletnu ćerku (12) prodao poznaniku iz Blaca Bojanu S. (47) za 3.000 evra.

Više javno tužilaštvo je, kako je potvrđeno, donelo je naredbu o sprovodjenju istrage, zbog  sumnje da su izvršili krivično delo trgovina ljudima.

– Rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Kruševcu, protiv osumnjičenih je odredjen pritvor- potvdio nam je javni tužilac dr Bratislav Petrović.

Osumnjičeni Duško. J. i Bojan S. uhapšeni su pre 48 sati, i po isteku propisanog zakonskog vremena u policijskoj stanici u Kruševcu privedeni su tužiocu.

Nevaničnio saznajemo da je problematični otac Duško J. poznat policiji, te da je svoju prvu ćerku od 14 godina već udao, a da je drugu od 12 godina ,, prodao po ugovoru ,,.

Obe devojčice su iz prvog braka, prva ga je žena napustila, dok sa drugom, takođe, ima decu. Osumnjičeni za kupovinu njegove maloletne ćerke Bojan S. iz sela kod Blaca , takodje, je poznat policiji.

Prodata ćerka pronađena u kući Bojana. S. smeštena je u Centru za socijalni rad u Brusu. Prilikom hapšenja, kod njenog oca je pronađeno i oduzeto 1.000 evra. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

 

Izvor:
Alo.rs