Vesti

Sahranjena Sanja M. koju je mučki, hicem u glavu upucao bivši partner

Nju je dok je kupovala voće hicem u glavu usmrtio Miroslav, muškarac koji ju je proganjao nakon raskida. Osumnjičeni je imao i zabranu prilaska, a nesrećna Sanja se više od godinu dana borila za svoj mir.

MALTRETIRAO MALOLETNU ĆERKU, PA PIJAN SUPRUGU IZBO NASMRT Tužilaštvo traži kaznu doživotnog zatvora za Dejana iz Vranja 

”Na večni počinak ispratili su je porodica, prijatelji i rođaci koji su za nju imali samo reči hvale”, kaže sagovornik beogradskog portala, koji podseća da se Sanja M. pravno više od godinu dana borila protiv nasilnika, inače, vlasnika menjačnice.

Kako navodi sagovornik, ubijena je imala dosta problema sa bivšim partnerom od koga je živela u strahu od kad su se rastali.

Društvene mreže

 

”Nasilnik je svoju žrtvu maltretirao i zlostavljao tokom emotivne veze, da su svi u Pirotu znali da je tuče. Nesrećna žena je odlučila da ga ostavi zbog nasilja koje je trpela”, podseća izvor i dodaje:

”Sumnja se da on nije mogao da se pomiri s činjenicom da ga je Sanja M. ostavila, pa je nastavio da je proganja. Žrtva je bukvalno učinila sve da se skloni od nasilnika, ali je on pratio, pretio… Vapila je za pomoć, usudila se i prijavila nasilnika, ali je i pored svih mera zabrane prilaska i komuniciranja Miroslav Marković u nedelju izvršio svirepi zločin nasred ulice”.

Izvor:
Alo.rs