Vesti

Sanja koja je ubijena u Pirotu predosetila smrt

Strava i užas u Pirotu! Miroslav Marković (55) iz Pirota upucao je u glavu bivšu partnerku Sanju Manoilov (47) u samom centru grada naočigled prolaznika, dok je birala voće u prodavnici!

Kako saznajemo, stravičan napad dogodio se juče oko 10 sati u samom centru Pirota na Trgu oslobodioca. Nesrećna žena pogođena je u glavu i, nažalost, nije imala nikakve šanse da preživi. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Tanjug

 

– Najpre se pojavila informacija da je Marković ubio slučajnu prolaznicu. Međutim, ubrzo je demantovana. Ispostavilo se da su njih dvoje ranije bili u emotivnoj vezi. Očigledno nije mogao da se pomiri sa tim da više nije sa njom – navodi izvor blizak istrazi.

Printscreen

 

Prema rečima očevidaca, Sanja je ubijena dok je ispred jednog marketa kupovala voće.

– Muškarac je stajao na nekoliko metara od nje kada je ona prišla i počela da bira voće. Zatim je izvadila telefon i pričala s nekim. Ja sam se vratio u prodavnicu kada sam čuo pucanj. Prodavačica je istrčala i viknula: „Žena leži u krvi!“. Bila je upucana u glavu, a taj muškarac je nestao. Kažu da su bili u vezi – ispričao je očevidac za medije.

Držala prodavnicu cipela

Kako saznajemo, Sanja je bila vlasnica prodavnice obuće i torbi u Pirotu. Iza sebe je ostavila sina i ćerku. Prijatelji su se juče od nje opraštali na društvenim mrežama.

„Počivaj u miru, draga drugarice“, jedna je od mnogobrojnih poruka.

 

Sanjini poznanici tvrde da je ona u poslednje vreme bila uznemirena.

Sanja je pre samo šest dana objavila na Fejsbuku sliku manastira uz citat iz Biblije. Nakon ubistva mnogi su to protumačili kao da je predosetila tragediju.

„I kad stojite na molitvi, praštajte ako šta imate protiv koga, da i Otac vaš koji je na nebesima oprosti vama sagrešenja vaša“, navodi se u citatu.

Društvene mreže

 

Navodno ju je ubica zlostavljao i tukao, zbog čega ga je i ostavila. Međutim, tada se nije smirio, već je počeo da je proganja.

Marković se posle ubistva sam predao. Ušetao je u policiju i rekao da je ubio Sanju Manoilov, posle čega su mu stavljene lisice. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti priveden na saslušanje kod tužioca.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Izvor:
Alo.rs