Vesti

Sevale pesnice u glavu, šutirali jedni druge, i to sve zbog pevačice!

Masovna tuča, koja je otpočela zbog nesporazuma oko muzike i pevačice, dogodila se tokom proslave jednog zavičajnog udruženja u ugostiteljskom objektu na Ledinama.

JEZIVA TUČA U BEOGRADU Dva prijatelja se potukla, jedan uhapšen, a drugi završio s povredama mozga u bolnici

Do incidenta je došlo između dve porodice, a na snimku sa lica mesta, koji je objavio Instagram nalog Pobuna Srbije, vidi se muškarac koji stoji na stolu i, u svađi, oguruje ljude koji nasrću na njega, da bi potom skočio među njih. U tom momentu počelo je masovno pesničenje.

Muškarci su se tukli u više grupa, udarajući se međusobno rukama i nogama i bilo ih je nemoguće razdvojiti. Dok su se neki međusobno udarali pesnicama u glavu, drugi su pojedince obarali na zemlju i krvnički ih šutirali dok leže.

Na snimku se istakao momenat u kom više muškaraca drži jednog mladića, dok ga jedan muškarac pesnicama udara u glavu. Jedna grupa muškaraca uspela je da ih razdvoji, a mladić je, dok su nastavljali da se svađaju, ostao da nepomično leži.

Podsetimo, Hitna pomoć je u Urgentni centar prevezla N. Š. (34), I. Š. (60), J. Š. (60) kojima su konstatovane lake telesne povrede, dok su kod M. Š. (32) konstatovane teške telesne povrede.

Niko od povređenih juče nije podneo krivičnu prijavu policiji.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

Izvor:
Alo.rs