Vesti

ŠOK ISPOVEST: Otac Uroša iz Mladenovca hteo je ovo da uradi svom komšiji, tvrde JEDNU STVAR!

Meštani Dubone i Malog Orašja već 11 dana oplakuju nastradale u stravičnom masakru koji se dogodio 4.maja i prilikom kog su izgubili osmoro mladih meštana, a ranjeno je čak njih 14.

Kako pričaju meštani Dubone, porodica osumnjičenog Uroša Blažića odranije je poznata po problemima, koje je svakodnevno pravila svima oko sobe.

– Niko sa njima ne priča od najbližih komšija, koliko su to teški ljudi za saradnju. Mi smo imali problem sa njima oko imovine, a jednom je otac od Uroša nasrnuo na mog muža i traktorom, hteo je da ga pregazi. Napadao ga je i sekirom i mi šta ćemo, povukli se i ćutali. Pokušali smo da prijavimo policiji, oni dođu, oduzmu mu oružje na neko vreme, pa mu vrate. Da se sve ovo ranije saseklo u korenu do ovakve tuge sad sigurno ne bi došlo – kaže komšinica i dodaje:

– Tada kada su nam uzeli pet metara imanja i još nam pripretili, mi smo se iz straha povukli i odlučili da pustimo. Mi smo stari ljudi, nemamo mi snage da se svađamo okolo, a oni da nemaju poštovanja ni malo prema nama, to ne mogu da shvatim. Stvarno nemam reči hvale za njih, a verujem da tako misli i ostatak komšiluka.

Podsetimo, policija je uhapsila i R. B., oca osumnjičenog za masakr, zbog oružja.

Izvor: alo.rs