Vesti

“SRCE HOĆE DA MI ISKOČI” Tetka mališana koji se udavio u septičkoj jami u Sopotu; Sebi nikada neću oprostiti

– Noć je odavno pala, gledam u nebo i pitam se koja si zvezda na nebu? U ovoj noći srce hoće iz grudi da mi iskoči, gušim se – napisala je na svom profilu Marina Sipić.

Podsetimo, otac je dete uspeo da izvadi iz jame koja je bila do vrha napunjena vodom, međutim mališanu nije bilo spasa.

– Dušo tetkina ovako nisam zamišljala tvoj kraj, želela sam da promenim i da ti pomognem u tome da budes kao tvoj brat Despot… Mnogo puta sam vršila pritisak da ti treba terapija ali nisam se mogla izboriti da ti pomognem – bolne su reči tetke mališana.

Kako kaže, sebi nikada neće oprostiti što mu nije pomogla.

– Milion pitanja zašto tetka nisi uspela ? Sebi to neću oprostiti, mnogima sam pomogla i pomogla ali samo tebi nisam mogla…. Umesto da se radujem što sutra tvoj brat ide na pripremu, a u sredu prima sedmu terapiju matičnih ćelija ja evo plačem od tuge i bola – napisala ona.

Kako se desila tragedija?

Podsetimo, mališan N.N. (6) preminuo je juče u mestu Rogača kod Sopota kada je, dok mu je otac spavao izašao iz kuće i upao u septičku jamu dimenzija 3×2 metra.

– Dete nije davalo znake života. Otac je odmah pozvao policiju i ispričao šta se desilo. Ekipa Hitne pomoći je pokušala na reanimaciju i konstatovala smrt deteta – kaže izvor “Blica” upoznat sa slučajem.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu dete je prebačeno na Institut za sudsku medicinu zbog obdukcije.

Kako saznajemo, na lice mesta su izašli i radnici Centra za socijalni rad u Sopotu koji su u dogovoru sa ocem, drugo dete, devojčicu (4) izmestili u Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj u Beogradu.

Izvor:
Alo.rs