Vesti

Teretni voz udario kamion, dvoje povređeno!

Na putnom prelazu „Končarevo“, obezbeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom, danas je teretni voz nalateo na kamion, i tom prilikom su povređeni vozač i suvozač, saopštio ie Srbija kargo.

  – Udes se dogodio u 12.05 časova, na putnom prelazu „Končarevo“, obezbeđenom vertikalnom drumskom signalizacijom, (Andrejin krst i znak Stop), između stanica Paraćin i Jagodina. Teretni voz broj 73958 naleteo je na kamion i tom prilikom su povređeni vozač i suvozač – navedeno je u saopštenju.

Teretna kompozicija je u svom sastavu imala 16 vagona, tovarenih rudom i saobraćala je iz Bora za Bar. Na lice mesta je izašla ekipa hitne pomoći, koja je povređena lica prevezla u bolnicu, pripadnici MUP-a, kao i Zajednička železnička komisija Infrastrukture železnice Srbije i Srbija Karga, koja će utvrditi detalje ove nesreće.

„Srbija Kargo“ a.d.i ovaj put apeluje i upozorava, da se na putnim prelazima poštuju saobraćajni propisi i svi znakovi upozorenja, jer je to jedini način da se izbegnu ovakve nesreće i sačuvaju ljudski životi.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

Izvor:
Alo.rs