Vesti

U kući bilo osmoro dece, izgorelo dvoje najmlađih! Otac uspeo da iskoči kroz prozor!

Dvoje dece starost od dve i tri godine nastradalo je jutros u stravičnom požaru koji je izbio u Staroj Moravici kod Bačke Topole. Očajne komšije kažu da je šestoro dece uspelo da pobegne kao i otac D.I. koji je navodno skočio kroz prozor.

Požar je izbio jutros oko 8.20 u Staroj Moravici, u kući u kojoj su živeli roditelji sa šestoro dece, navodi Telegraf.rs

– Vatrogasci su obro nakon dojave stigli ispred kuće koja je gorela ali nažalost dvoje najmlađe dece je nastradalo – priča jedan od komšija porodice D.I.

Kako je objasnio u trenutku izbijanja požara u kući je bio otac sa decom, njih osmoro.

– Ne znam tačno koliko ima dece, osmoro ili devetoro, ali znam da su svi jedno drugom do uveta. Čuo sam da je D.I. bio sam sa decom a da niko ne zna gde je majka te dece. Očajan sam jer je ovako nešto moralo da se desi jer ti roditelji uopšte nisu vodili računa o toj deci. Kažu da je D.I. iskočio kroz prozor da se spasi i da nije hteo da se vrati po najmlađu decu – priča komšija porodice.

Prema njegovim rečima srećom starija deca uspela su sama da izađu i spasu se sigurne smrti.

– Ovo dvoje najmlađih se verovatno ugušilo u snu- kaže komšija koji navodi da su vatrogasci ubrzo po dolasku ugasili požar.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

Izvor:
Alo.rs