Vesti

Ubica se iživljavao nad žrtvom: Novac ipak nije motiv?

Iako se sumnjalo da je motiv zločina koristoljublje, jer je starica imala apartmane u Crnoj Gori koje je izdavala, Apatinci kažu da mladić potiče iz dobro situirane porodice i da s obzirom na to da je i sam radio, malo je verovatno da je ubio sugrađanku zbog novca.

Kako se saznaje on je identifikovan na osnovu DNK tragova, ali je otkriveno da je do kuće žrtve došao crvenim “puntom”, i sa njim se udaljio sa mesta zločina. Kod uhapšenog u kući navodno su nađeni krvava dukserica i farmerke, ali i obuća koje je koristio prilikom zločina.

Detalji užasa na Karaburmi: Cisterna pregazila devojčicu (FOTO/VIDEO) – Alo.rs

Nož kojim je ubio staricu nađen je takođe na mestu zločina. Na nožu je navodno satanistički znak, pentagram, a prema nezvaničnim saznanjima osumnjičeni na telu ima istetoviran isti takav znak. Kako se nezvanično saznaje ubica se iživljavao nad žrtvom. Osim što je preklao nesrećnu ženu, on je izbo desetak puta po telu i licu.

Da podsetimo B. M. (83) pronađena je mrtva u ponedeljak pre podne u svojoj kući u Apatinu. Ona je živela sa unukom, a sa kojom je inače ubica bio školski drug.

– Unuka odlazi rano na posao i, iako je baka u to doba budna, uvek za sobom zaključa kuću. Zločin je otkrila komšinica sa kojom baka svako pre podne pije kafu. Kada je videla da je nema, komšinica je otišla da vidi šta je sa njom i zatekla jeziv prizor – sve stvari ispremetane i bakino telo u krvi, prekriveno ćebadima – navodi naš izvor iz istrage.

Ubistvo se dogodilo tokom prepodneva, a niko od komšija nije primetio ništa neobično.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

Izvor:
Alo.rs