Vesti

Uhapšeni mladići koji su napali pripadnika LGBT u Manježu

Prema rečima sagovornika iz istrage, jedan jeste Skinhed, drugi nije.

M. V. se sumnjiči da je oštrim predmetom ubo U. G., a M.V. se tereti da je ovom prilikom fizički napao dvadesetšestogodišnjeg mladića nanevši mu povrede glave.

Podsetimo, G. U. (23) koji je 28. februara nožem uboden kod Manježa, deklarisani je pripadnik LGBT populacije i njega je napala grupa pripadnika “Skinhedsa”.

“Njih je bilo troje. Napadnuti U. G., potom Đ. Đ. (26) i I. P. Naišli su na pomenutu grupu i oni su ih napali. Motiv je taj što je G. U. deklarisani gej, a pripadnici Skinsa ih ne vole”, rekao je sagovornik iz istrage.

Sve se izdešavalo pola sata iza ponoći.

Pored uslovne osude izrečena još jedna sankcija, nasilnik pod dodatnim nadzorom! – Alo.rs

U. G. i Đ. Đ. su prevezeni u Urgentni centar. Mladić od 23 godine ima teške telesne povrede a od 26 lake, i on je upućen na Kliniku za maksilofacijalnu. Njega su napali razbijenom flašom.

MUP: Ubistvo u pokušaju i nasilničko ponašanje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom uhapsili su M.V. (20) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju i L. J. (18) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje, saopštio je MUP.

M.V. se sumnjiči da je 28. februara ove godine u Ulici kralja Milana u parku Manjež oštrim predmetom ubo dvadesettrogodišnjeg mladića, nanevši mu tešku telesnu povredu u predelu leđa.

L. J. koji je bio u društvu sa M. V. se tereti da je ovom prilikom fizički napao dvadesetšestogodišnjeg mladića nanevši mu povrede glave.

Osumnjičenima će biti određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

Izvor:
Alo.rs