Vesti

“Žena ima video zapis na kojem se vidi trenutak nesreće”

Svetlana K. (54) preminula je juče od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, kada je na nju i njenog nevenčanog supruga naleteo V.D. (49) svojim vozilom, a prema rečima njihove porodice celu nesreću je zabeležila žena koja je vozila iza osumnjičenog!

– Žena, kako nam je rečeno, ima video zapis na kom se vidi kako je V.D. vozio, kao i same nesreće na kojoj se vidi da je Ceca preletela preko čitavog džipa kojim je on upravljao. Zato apelujemo ovako javno, da nekako stupimo u kontakt sa njom kako bi nam pomogla da sklonimo još jednog bahatog voozača sa ulice – kaže Svetlanin suprug Nikola za medije i dodaje:

– Rekli su mi da je preletela skroz preko tog auta, nisam mogao to da slušam. Mi smo išli normalno, nismo nikako mogli da mu budemo na putu. Ne može da prođe nekažnjeno.

Podsetimo, stravična nesreća se dogodila u petak, a Svetlana i Nikola su roditelji osmoro dece koji su posle smrti majke očajni.

Takođe, Treći osnovni sud u Beogradu odbio je predlog tužilaštva da se odredi pritvor vozaču V.D. te je on posle zadržavanja od 48 sati pušten na slobodu.

– Osumnjičeni je vozilom udario i na kolovoz oborio muža i ženu, koji su se kretali uz desnu ivicu kolovoza. Nakon saslušanja osumnjičenog, tužilaštvo je predložilo određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, što je rešenjem suda odbijeno. Tužilaštvo će u zakonskom roku uputiti žalbu na to rešenje – navodi se u saopštenju.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

Izvor:
Alo.rs